Maja en Harm; Houten

Yessss het is 3 juli en we mogen de camper weer ophalen in Baak.
Thuis pakken we op het gemak in, staat alles gelijk waar het hoort of waar ik het graag hebben wil…

Omdat we vorig jaar door omstandigheden ons rondje Frankrijk niet helemaal hadden kunnen maken, was het plan dat nu weer op te pakken. En we hebben in De Corrèze een camping waar we graag terugkomen voor een paar dagen niks én lekker eten.
Maar het werd een rondje Nederland. Geen probleem, 2 jaar terug hebben we dat ook gedaan omdat het fantastisch weer was.
We hebben een prachtig plekje in Gasselte gevonden. Een camping met verschillende soorten sparren en je staat ertussen in.
Een bezoek aan Schokland viel in het water want toen de zon toch nog ging schijnen, wilde ik daarin zitten.
We hebben een week in Zeeland gestaan op een plek met privé-sanitair. Luxe hoor en was wel lekker in deze tijd. Hier hadden we heerlijk fietsweer. Altijd even naar Vlissingen om Michieltje, de Ruyter, een hand te geven en bij de loodsbootjes te kijken.
Nog een paar dagen naar Limburg, een plekje bij de boer, 2 jaar terug gevonden, kleinschalig en mooie omgeving, 4 camperplaatsen en een veld met max 20 plekken. Fantastisch fietsen daar, heuvel op heuvel af. Dankzij de e-bike kan ik eindelijk klimmen. Dat was nodig want in Vijlen hebben ze toch lekker ijs! En daarvoor moesten we wel de Gulperberg over.
Ondanks dat het me te druk was in Maastricht en Valkenburg ga ik Limburg leuk vinden.
Het waren weer heerlijke weken en nu we een aantal jaar met de camper reizen, weten we dat dit ons ding is!
Toch iets van nomaden in ons bloed?
Tot volgend jaar weer!
Groet, Maja en Harm
door Janno Maljers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *